Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/wiseful-learning-hero-low%20(1).jpg

Amanda Holst-Larsen på Pfizer Sverige om transformationen mot självorganisering

Välkommen att delta vid höstterminens första Wiseful Learning den 24 augusti. Vi kommer att få lyssna till Amanda Holst-Larsen som arbetar som HR Business Partner på Pfizer Sverige. Amanda sitter även med i American Chamber of Commerce Future of Work Committee.
Webbinarium

Pfizer Sverige arbetar sedan en tid tillbaka mot mer självorganisering vilket är ett sätt att bygga effektiva företag där makt, ansvar och beslut är lika fördelat mellan chefer och medarbetare.

Detta är både en kultur och ledarskapstranformation där ledarens roll förändras och psykologisk trygghet blir ett viktigt element. Amanda är med och leder Pfizer Sveriges transformation mot Self Managing Organisation (självorganisering). Pfizer Sverige arbetar ständigt för att skapa en hälsosam, innovativ och produktiv arbetsplats och enligt Amanda är psykologisk trygghet en förutsättning för detta.

Vid webbinariet kommer Amanda att berätta om vad självorganisering är, vad fördelarna med det är, hur Pfizer Sverige praktiskt valt att experimentera med detta och vilka utmaningar som har uppkommit på vägen.