Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/iStock-668221242.jpg

Nätverksträff för juniora lönespecialister i Stockholm

Nu är det dags! 1 december har vi styrt upp vårt första nätverk för alla nya lönestjärnor, som är i slutet av sin löneutbildning eller i början av sin karriär. Vi bjuder in er på AW till oss på house of Wise, en inspirationskväll med bubbel och något lätt att äta.
Event

Om eventet:

Under kvällen kommer du få lyssna på bland annat Joel Köhl som kommer prata om olika karriärvägar för dig som vill arbeta inom lön. Du kommer även få nätverka med andra inom yrkesområdet och rekryterare specialiserade inom området lön. 

När och var:

  • 1 december 2022, minglet börjar kl. 17:00-17:30
  • Linnégatan 87, Stockholm
  • Vi avslutar: 19:30

Speakers

Joel Köhl
CEO SoftOne Sverige
Joel Köhl brinner för att utveckla lönebranschen och lönerollen. Han började inom lön med en praktikplats och har sedan dess jobbat med allt från löneadministration, projektledning till utveckling- och produktledningstjänster inom lön. Sedan några år tillbaka är han VD för SoftOne Sverige och jobbar på fritiden med att utveckla utbildningsprogram som skall göra Sverige till ledande inom lön i världen.
Eftikar Baroudi
Talent Acquisition Specialist
Eftikar arbetar som Talent Acquisition Specialist inom lön. I sin roll får hon göra det hon älskar mest - knyta kontakter genom att dagligen få träffa kandidater inom lön och matcha dem med deras drömuppdrag.
Emma Gärdebäck
Talent Acquisition Specialist
Som tidigare lönespecialist är Emma fortfarande verksam inom lönebranschen men på ett helt nytt sätt som Talent Acquisition Specialist på Wise Professionals. Hon drivs av att få bygga relationer med våra lönestjärnor som hon inspireras av dagligen.