Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/1661338204.3287-300x211.png

Så tar du din e-handel utomlands

Online-försäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med försäljning online utomlands? Vi har bjudit in Henrik Hansen från MakesYouLocal, som kommer att berätta mer om vilka steg som bör tas för att ta er e-handel utanför Sveriges gränser.
Webbinarium

I samarbete med MakesYouLocal arrangerar KIMM, Wise IT och SalesOnly ett inspirationswebinar för alla som överväger eller vill växla upp sin online-försäljning till kunder utomlands. Oavsett om du har fokus på B2C eller B2B så är detta aktuellt för dig.

Vilka är grundförutsättningarna för att du verkligen ska lyckas med din online-försäljning på nya marknader? Vad ska du tänka på innan du lanserar? Vilka är de största möjligheterna och vilka fallgropar bör du undvika? Hur kan du förbättra din online-strategi? Ska du satsa på en egen webbshop eller nyttja relevanta marknadsplatser på din nya marknad?

Ja, frågorna är många när en e-handel ska ta steget utomlands. Vill du veta mer? Ta första steget här idag och boka in dig på vårt webinar. Det kan bli startskottet för din internationella satsning.

Om oss

KiMM samarbetar med systerbolagen Wise IT och SalesOnly för att bygga det optimala teamet för dig som arbetar inom e-handeln. Vi hittar bästa lösningen för dig söker specialistkompetens inom marknad, försäljning, tech och IT.