Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/wiseful-learning-hero-low%20(1).jpg

Wiseful Learning - Peter Myhrström, Head of Partner Experience på Collegial, om varför och hur en lärandekultur kan skapa konkurrensfördelar

Den 9 februari kl 8.30 ser vi mycket fram emot att få lyssna till Peter Myhrström, Head of Partner Experience på Collegial om varför och hur en lärandekultur kan skapa konkurrensfördelar.
Webbinarium

Peter har jobbat i 25 år med organisationsutveckling och lärande. Senast på Handelshögskolan Executive Education. Collegial, som är en del av Combient-nätverket, bildades för att lösa det stora behovet av omskolning och vidareutbildning av medarbetare i större organisationer på ett skalbart sätt.

Peter kommer att prata om hur man skapar en företagskultur där medarbetarna kontinuerligt försöker förbättra individuella och organisatoriska resultat. I den här sessionen kommer vi att diskutera lärandekultur, självdrivet engagemang och hur man kan gå tillväga för att göra en skalbar implementering av lärandestrategi.

Peter kommer även att prata om nätverkets kraft - potentialen för samarbete mellan företag för att lära av- och mellan varandra.