Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/Wiseful-Learning-hero-2.jpg?width=6745&quality=high

Wiseful Learning #34

HR + generativ AI – hur funkar det?
Webinar

Inför Wiseful Learning #34 har vi det stora nöjet att presentera Johannes Sundlo - senior HR Manager Avalanche,  Anna Gulliksen – Global Head of Talent Acquisition and Employer Branding Tietoevry och Kelly Chau – Strategy & People Transformation InfluencePeople.

Med sina olika bakgrunder och erfarenheter inom HR och Talent Acquisition kommer Anna, Kelly och Johannes att diskutera och dela konkreta erfarenheter och tips inom nedanstående områden:

💡 Hur de själva och deras organisationer arbetar med AI idag

💡 Exempel på nuvarande utmaningar och problem som sannolikt kommer att kunna avhjälpas med ny teknik/AI framöver

💡 Hinder och risker med ökad användning av AI

Har du fler frågor som du vill att panelen tar upp så är du varmt välkommen att maila dessa till mig så ska vi försöka få svar på så mycket som möjligt.

Hur: webinar, länk erhålles vid anmälan

Tid: Tisdagen den 26/9, kl. 8:30-9:30

Varmt välkommen!

Johannes Sundlo
Johannes Sundlo arbetar som Senior Human Resource Manager på Avalanche Studios Group och har innan dess arbetat med HR, främst inom teknikföretag, bla Spotify, i över 10 år. Utöver det skriver Johannes sedan 2021 gratis nyhetsbrev till en stor skara prenumeranter samt föreläser om hur HR kan forma och påverka affärsmål och framtidens arbete. På senare tid har Johannes blivit mycket uppmärksammad på Linkedin för sitt bjussiga sätt att sprida kunskap kring ChatGPT och andra innovativa teknologiska framsteg.
Anna Gulliksen
Anna Gulliksen jobbar som globalt ansvarig för Talent Acquisition på Tietoevry, ett av Nordens största techbolag. Hon och hennes team har aktivt arbetat med att automatisera, digitalisera och modernisera dess rekryteringsprocesser globalt samt arbetat för att göra bolaget mer jämställt och attraktivt för nuvarande och nya medarbetare. Anna sitter också med i Tech Sveriges kompetensråd där frågor kring kompetensförsörjning, AI/Digitalisering/Inkludering drivs på nationell nivå.
Kelly Chau
Kelly Chau arbetar som Seniorkonsult på Influence People och har erfarenhet från både större och mindre konsultbyråer samt arbetat med strategi- och organisationsutveckling i såväl svenska som multinationella projekt. Han har daglig kontakt med HR och ledningsgrupper om framtidens utmaningar, inte minst avseende AI och dess inverkan på bl.a organisation, samarbete, förutsättningar och ledarskap.