Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/Wiseful-Learning-hero-2.jpg?width=6745&quality=high

Wiseful Learning #35

Talent Pipeline - så bygger du kandidatnätverk och går från reaktiv till proaktiv!
Webinar

I Wiseful Learning #35 talar vi om det som vi vet är många ledningsgruppers allra största huvudbry just nu - att förebygga kompetensbrist!

Visst har vi hört det förut: kandidatbrist, War of Talents, kandidatens marknad. Även om vi nu befinner oss i ett osäkert marknadsläge fortsätter konkurrensen om kandidaterna och det är just nu som det är bäst läge att bygga relationer med dina utvalda målgrupper.

Men hur ska man gå tillväga?

Martin Jerrskog från Wise Professionals ger konkreta actions för hur ni når era utvalda målgrupper och lättare kan sätta nyckeltal för ert rekryterings- och attraktionsarbete.

Martin kommer bla annat att beröra:

💡 Hur ni utvecklar ert rekryteringsarbete – från reaktiv till proaktiv

💡 Hur ni sätter upp kandidatpersonas och lär känna era nyckelmålgrupper

💡 Vilka KPIer mäter bäst ert rekryteringsarbete?

Har du redan nu frågor som du vill att Martin tar upp så är du varmt välkommen att maila dessa till mig så ska vi försöka få svar på så mycket som möjligt.

Hur: webinar, länk erhålles vid anmälan

Tid: Tisdag den 7/11 kl. 8:30-9:30

Varmt välkommen!

 

Martin Jerrskog
Martin Jerrskog har en gedigen bakgrund inom rekrytering i roller som chef, HR-partner och konsult. Idag leder Martin ett nationellt team av rekryteringskonsulter på Wise Professionals och parallellt med det samarbetar han med olika organisationer för att förbättra deras interna rekryteringsprocesser. Genom att genomföra förstudier, utforma effektiva rekryteringsstrategier, erbjuda utbildning och projektledning har Martin assisterat ett flertal organisationer i att ta sin Talent Acquisition funktion till nästa nivå. Martin har en HR-utbildning i grunden och har genomfört +100 rekryteringar i sin roll som konsult.