Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/wiseful-learning-hero-low%20(1).jpg

Wiseful Learning - Johan Skoglöf om att konkurrera med hastigheten på lärande

Wiseful Learning fortsätter på tema LÄRANDE och den här gången är vi mycket glada att få presentera Johans Skoglöf, visionär och senior konsult med missionen att hjälpa företag att skapa framtidens lärande organisation.
Webbinarium

En allt snabbare digitalisering har lett till stora insatser för att bygga nya förmågor. Stort fokus läggs nu därför på reskilling - att få medarbetare att hänga med i utvecklingen. Frågan är dock hur man blir den som leder utvecklingen?

De senaste åren har vinsten för de 20% mest framgångsrika bolagen utvecklats 400% snabbare än genomsnittet. De här bolagen konkurrerar med hastigheten att lära, av egna idéer, erfarenheter, samarbeten och av omvärlden.

Johan kommer att ge konkreta exempel från både stora svenska och internationella företag på hur vi kan:

  • Arbeta med kultur och motivation att lära.
  • Använda metoder för att ständigt lära och förbättras av erfarenheter.
  • Mångdubbla lärandet i team, samarbeten och nätverkande.
  • Kurera och lära av kunskapsflödet från omvärlden.
  • Omsätta lärandet till förbättring och innovation.

Med över 25 år i branschen och kunder som Ericsson, Volvo, Scania, SEB, Handelsbanken, H&M och ICA har Johan Skoglöf bred erfarenhet i hur lärande organisationer skapas. Johan är en uppskattad föreläsare som engagerar runt den senaste utvecklingen inom lärande. Med sin energi navigerar Johan brett mellan hur ny teknik kan användas inom lärande till hur du kan arbeta med kulturen.