Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/wiseful-learning-hero-low%20(1).jpg

Wiseful Learning - Malin Wretman och Mia Ritsfalk från ICA Gruppen om kontinuerligt lärande

Wise Professionals webinarserie Wiseful Learning fortsätter på tema LÄRANDE! Den 9 mars kl 8.30 ser vi mycket fram emot att få lyssna till Malin Wretman, Learning Digital Lead och Mia Ritsfalk, Manager Learning Delivery om hur man driver lärande på ICA.
Webbinarium

Malin Wretman är ansvarig för Learning Lead teamet på ICA. Malin har en tidigare bakrund från tillväxtbolag, såsom Klarna och Snow software, och har under fler år arbetat med digitalisering och att utveckla nya arbetssätt.

Mia Ritsfalk är ansvarig för Learning Delivery teamet på ICA, som dels producerar digitala lärandelösningar och dels stöttar ICA i ledarskap- och kulturförflyttningar. Mia har en bakgrund från konsultvärlden och har arbetat med lärande/nätverk/ledarskap i flera olika format.

Med en tydlig riktning har de tillsammans med sitt team skapat en välbesökt plattform, möjliggjort för verksamheten att framgångsrikt kunna driva eget lärande och visat på en stark koppling till affärsnytta. Teamarbetet har bland annat lett till att man 2019 vann årets Human Growth Award som årets HR-team. Under denna halvtimme kommer Malin & Mia berätta mer om hur man driver lärande på ICA, hur ett agilt mindset varit en viktig del av resan och hur de hela tiden utmanar sitt egna arbetssätt för att fortsätta utvecklas.