Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/wiseful-learning-hero-low%20(1).jpg

Wiseful Learning - Nathalie Berthelius, HR- och kommunikationsansvarig på Wise Group, om konkreta initiativ som skapar förutsättningar för lärande och samarbete

Den 23 mars kl 8.30, välkomnar vi Nathalie Berthelius, HR- och kommunikationsansvarig inom Wise Group, att berätta om sina erfarenheter kring hur HR kan ge förutsättningar för förändring och lärande.
Webbinarium

I sin roll som HR- och kommunikationsansvarig drivs Nathalie Berthelius av att hitta kulturella och kommersiella synergier för Wise Groups familj av specialistbolag. Att bidra till ett ”modigare och mänskligare” näringsliv är gruppens devis och det genomsyrar initiativen som tagits de senaste åren och de som vi planeras framåt.

Innan Nathalie kom till Wise Group så har hon bland annat varit HR-chef för tillväxtraketen iZettle och rekryterings- och Performance Managementansvarig för Avanade i Norden. Nathalie sitter med i Advisory board för Centrum för Global HRM och belyser gärna andra HR Teams Best Practices genom att driva Wise Groups pris Human Growth Award.

Nathalie kommer under webinaret bland annat att beröra lärandet som en av de viktigaste Employer Brandingfrågorna, att våga antipilota samt hur den fysiska- och digitala kontorsmiljön kan formas för att ge önskade synergier mellan team som boostar lärandet.