Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/Wiseful-Learning-hero-2.jpg?width=6745&quality=high

Wiseful learning #30 - People Transformation med Kelly Chau och Christian Ward

People Transformation, eller HR-transformation, vad betyder det och hur går det till? Hur hänger det ihop med People Strategy/HR-strategi? Om du arbetar med människor och mänskligt beteende kommer du sannolikt att tycka om vårt nästa frukostseminarium!
Event

Vi gästas av Kelly Chau (Seniorkonsult) och Christian Ward (Partner) från nischade managementbolaget Influence People som bl.a kommer att prata om:

1. Hur kan jag arbeta med vår People Strategy?
2. Vad skiljer ett förändringsprojekt mot en transformation?
3. Konkreta exempel och lärdomar från verkligheten

När: den 15 november, dropin från kl 8, seminarie från kl 8.30-9.30
Var: House of Wise, Linnégatan 87

Vi bjuder på frukost!Talare

Kelly Chau
Kelly Chau arbetar som Seniorkonsult på Influence People och arbetar just nu med en av Nordens största pågående HR-transformationer. Han har tidigare erfarenhet från både större och mindre konsultbyråer samt arbetat med strategi- och organisationsutveckling i såväl svenska som multinationella projekt.
Christian Ward
Christian Ward är Partner på Influence People och har gedigen erfarenhet av strategiarbete och att driva transformationsprogram. Han har tidigare arbetat på en av Sveriges största konsultbyråer där han var delägare och haft ansvar för bl.a People & Organization, Strategy & Operations och M&A Integrations and Carve-outs.